Managed hosting door True

Distributieovereenkomst Medion en MCC

 

Medion, leverancier van consumentenelektronica, en Mobile Communication Company (MCC), distributeur van mobiele oplossingen, kondigen een strategische samenwerking aan. MCC gaat voor Medion de distributie van de routenavigatiesystemen verzorgen.

Met deze aankondiging geeft Medion het startsein voor een duale distributiestrategie. Naast de built-to-order distributie met Aldi en de webwinkel van Medion zorgt MCC nu voor een open distributiemodel. Onder de naam Medion Masters heeft MCC een introductieprogramma voor het verkoopkanaal opgesteld. Het programma bestaat uit een actiewebsite, een introductieaanbieding en een sales incentive-programma voor dealers. De officiële kick-off zal plaatsvinden tijdens de TeleVisie 2007 op 23 en 24 april in Nieuwegein.

"We signaleren dat de markt voor routenavigatiesystemen langzaam maar zeker volwassen wordt", aldus Harold van Wijk, business manager navigatie MCC. "Het doet ons deugd dat we ons assortiment uit kunnen breiden met de producten van de Europese nummer twee op dit gebied."

Michiel van der Vliet, sales director Benelux Medion: "We hebben goed gekeken naar de juiste partner voor de realisatie van ons nieuwe distributiemodel. En gezien de bewezen praktijkervaring en de mogelijkheid om een compleet verkoop programma op poten te zetten, is de keuze overtuigend op MCC gevallen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1940844). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij MCC

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.