Managed hosting door True

Erik-Jan Koedijk verlaat Nokia na vijf jaar

 

Erik-Jan Koedijk verlaat na vijf jaar Nokia. In deze periode was hij zowel als country manager Nederland als channel marketing manager EMEA actief.

Koedijk was bij Nokia verantwoordelijk voor de introductie van een nieuw partnerprogramma. Koedijk gaat voor zichzelf beginnen en zet het bedrijf Mobidols op. "Ik weet zeker dat mensen de Wet van Moore kennen waar in de pc-revolutie elke achttien maanden de processorkracht verdubbeld", zegt Koedijk. "Zo ontstaat er momenteel ook de Mobility Wet. Deze nieuwe trend definieert de waarde van een product en/of de explosieve servicetoename van mobiliteit. Deze nieuwe regels worden de standaard waarbij alle producten al over internet en een vorm van rekenkracht beschikken. Mobility wordt het volgende component dat toetreedt tot deze producten. Een belangrijk onderdeel van deze nieuwe 'wet' is een community op te bouwen, kennis te delen en ondersteuning te bieden aan dit nieuwe avontuur en daarom lanceer ik Mobidols om in te spelen op deze snel veranderende wereld." De laatste werkdag van Erik-Jan Koedijk bij Nokia is 27 maart.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1917490). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.