Managed hosting door True

Distributieovereenkomst Mitel Networks en Toptel

 

Onlangs hebben Mitel Networks en Toptel een distributieovereenkomst gesloten. Toptel wordt naast Ingram Micro en Acal de derde Mitel-distributeur in Nederland.

Met een groeiende vraag naar Mitel-producten zag de telecomleverancier zich genoodzaakt zijn distributiekanaal uit te breiden. "Een aantal mensen binnen onze organisatie kenden Toptel al vanuit het verleden", licht Gijs Borsboom, countrymanager Benelux bij Mitel. "Toptel heeft zich zeer gespecialiseerd en hebben distributie niet als hoofdtaak. Dat klinkt raar voor een distributeur, maar zodoende passen ze wel uitstekend bij onze gespecialiseerde telefonie. Ze benaderen een ander type reseller dan dat Ingram en Acal doen waardoor alles goed bij elkaar aansluit. Voor Mitel is Toptel de perfecte brug tussen ons en partijen waar we anders niet goed aan toe zouden zijn gekomen."

Remco Bakkeren, algemeen directeur Benelux bij distributeur Toptel kan zich wel in de uitleg van Gijs Borsboom vinden. "Samen zijn we namelijk bezig om handel te ontwikkelen en daar vloeit distributie uit voort. Mitel, en Avaya trouwens ook, bieden een propositie met ip waarmee wij en onze partners geld kunnen verdienen. Je ziet de markt richting ip gaan waardoor een Mitel en Avaya de aanval kunnen gaan openen op traditionele leveranciers als Siemens en Alcatel. Het is tijd voor de volgende ronde en voor ons en onze resellers betekent dit een geweldige kans om samen gezonde handel te gaan ontwikkelen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1899777). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.