Managed hosting door True

Nieuwe president bij Fluke Networks

 

Fluke Networks, leverancier van oplossingen voor het testen, controleren en analyseren van bedrijfsnetwerken en telecomnetwerken, maakt bekend dat Paul Caragher tot president van het bedrijf is benoemd.

Voorheen was Caragher business unit director bij Hach Lange, fabrikant en distributeur van analytische instrumenten die worden gebruikt om waterkwaliteit te testen. Bij Hach Lange leidde Caragher de strategieontwikkeling voor de toegang van het bedrijf tot de industriële markt en stond hij aan het hoofd van Process Instrumentation. In beide segmenten heeft hij een groei met twee cijfers tot stand gebracht. Fluke Networks en Hach Lange maken beiden deel uit van de Danaher-bedrijvengroep.
"Mijn eerste prioriteit zal zijn onze producten en diensten beter te leren kennen door met ons salesteam tijd door te brengen in het veld, maar bovenal zal ik kennismaken met onze klanten", aldus Caragher. "Ik kijk ernaar uit om te leren en te groeien met Fluke Networks en deel uit te maken van het team dat een heel succesvol bedrijf heeft opgebouwd in een uiterst dynamische sector."
"Wij zijn verheugd dat Caragher het Fluke Networks-team komt leiden", zegt Chris Odell, founding president en huidige chairman van Fluke Networks. "Hij heeft een bewezen track record van succesvolle resultaten bij Danaher en beschikt over de benodigde core values om met Fluke Networks Network SuperVision te blijven leveren."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1898252). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.