Managed hosting door True

HTC: wél partnerprogramma, géén acquisitieplannen

 

Leverancier van Microsoft Windows Mobile-gebaseerde smartphones en pda's HTC lanceert vóór de zomer een partnerprogramma in Nederland. "Smart Converged Devices voor het middensegment is een unieke propositie die een beter georganiseerd distributiekanaal met lagere drempels voor resellers vergt", aldus Mark Moons, sinds kort Benelux country manager bij HTC.

Verder ontkent Moons geruchten van acquisitie die in Europa de ronde doen. "Dit is helemaal niet waar, we hebben geen acquisitieplannen. Wel zijn we bezig met een heel grote uitbreidingsslag. Maar onze groei is puur organisch", aldus Moons.

HTC is sinds kort met een eigen vestiging actief in Nederland. HTC voorheen bekend als producent van onder andere Qtek is al bijna 10 jaar leverancier van smartphones voor operators. Nu heeft HTC als producent volgens Moons meer dan 70 procent marktaandeel op het Windows mobile platform. De leverancier introduceerde drie nieuwe apparaten tijdens 3GSM in Barcelona.

"De kracht zit in de integratie van standaarden in PowerPoint en Exchange. We kunnen mobile als platform ervaren. Als HTC bouwen we een device dat jarenlang is te gebruiken. Resellers zoals Elmo Systems hebben zelf applicaties ontworpen voor thuiszorgwerkers, en realiseren zo voor de eindgebruiker een kostenbesparing. Mensen willen steeds meer mobiel werken. Hier liggen echt kansen voor resellers", aldus Moons.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1898053). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.