Managed hosting door True

TopIT, Samsung en XS4ALL in zakelijk internet bellen

 

XS4ALL, TopIT en Samsung gaan samenwerken om totaaloplossingen op het gebied van zakelijk internetbellen via het Business partner kanaal te verkopen binnen zowel de MKB markt als de thuiskantoormarkt.

De gezamenlijke Business partners van TopIT en XS4ALL worden ingezet om de zakelijk internetbellen aanvragen van XS4ALL te leveren en te installeren bij de eindklant. Door gebruik te maken van de portal www.zakelijkinternetbellen.nl  worden de bestellingen bij xs4all afgehandeld door deze Business partners. De komende periode start een marketing- en salesprogramma om IT resellers te ondersteunen in het aanbieden van zakelijk internetbellen telefonie oplossingen van XS4ALL. "Naast de huidige distributie van xDSL routers, firewalls, internet load-balancers en producten om goedkoop bellen via internet voor kleine ondernemers mogelijk te maken, zoals de Samsung Soho Solution en de Siemens HighPath BizIP, is het samenwerken met XS4ALL een belangrijke strategische aanvulling. Met deze aanvulling worden we voor onze business partners een end-to-end distributie partner. De laatste VoIP convergentie ontwikkelingen en trends in de MKB markt vormen een belangrijke kans voor het kanaal. Onze positie is uniek. Als connectivity distributeur vormen wij zo een one-stop shop omdat we samen met de internet Service Providers zorgdragen voor all-in-one oplossingen voor zakelijk internetbellen voor small & home offices voor het IT reseller kanaal," zegt Brigitte Jacobs, directeur van TopIT.

Geïnteresseerde resellers kunnen contact opnemen met TopIT
voor meer informatie: 035-6038282 of mail naar informatie@topit.nl

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1893444). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.