Managed hosting door True

Yes Telecom reikt Yes-awards 2006 uit

 

Onder zeer grote belangstelling van genodigden uit de telecombranche heeft mobiele provider voor de zakelijke markt Yes Telecom de Yes-awards 2006 uitgereikt.

De uitreiking vond gisteravond plaats tijdens het jaarlijks terugkerend Yes Telecom-event. Als locatie voor het event werd dit jaar gekozen voor het Witte Huis te Loosdrecht.

De uitreiking vond het verleden jaar nog plaats op het hoofdkantoor van Yes Telecom, maar is inmiddels uitgeroeid tot een event van formaat. De belangstelling was aanzienlijk groter dan waarop de organisatie had gerekend. Fabrikanten Nokia, Sony Ericsson en Samsung lieten hun allernieuwste zakelijke producten zien in diverse infocorners. Daarnaast werden door Capestone de nieuwste Option datacards voor HSPA (mobiel breedband) gedemonstreerd.

De winnaars werden op de schitterende locatie beloond vanwege hun bijzondere prestaties in 2006. Er werden zes awards uitgereikt in de categorieën highest growth, highest conversion, best sim card, best new entry, best customer volume performance en best overall volume performance. De winnaars zijn:

B&F Telecom - Yes Highest Growth Award
Telecombinatie Totaalplaatje - Yes Highest Conversion Award
Bombeeck Eindhoven - Yes Best Sim Card Award
The PhoneHouse - Yes Best New Entry Award
EES Rotterdam - Yes Best Customer Volume Performance Award
AST Vriezenveen - Yes Best Overall Volume Performance Award


Yes Awards
De Yes Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de best presterende businesspartners van Yes Telecom. Met het event onderstreept Yes Telecom het belang van een goede relatie met zijn Business Partners.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1890460). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.