Managed hosting door True

Dexcom eerste mvno op Nederlandse Vodafone netwerk

 

Vodafone Nederland en Dexcom Telecom Services hebben een mobiele virtuele netwerk operator- (mvno-)overeenkomst voor de duur van 5 jaar gesloten.

Dexcom Telecom zal als MVNO de Nederlandse markt betreden via het netwerk van Vodafone. Naar verwachting zal Dexcom in het 2e kwartaal van 2007 op de markt komen onder igen merknaam die tegen die tijd bekend zal worden gemaakt.

Guy Laurence, CEO Vodafone Nederland: 'Op 22 februari 2007 hebben we bekend gemaakt een blijvende positie te willen innemen in de MVNO markt door te werken met een 'partnership model'. We zijn erg blij met Dexcom als eerste MVNO partner, ze zijn immers de grootste winkelketen in consumenten electronica in Nederland en tevens de grootste telecom keten in Nederland. We zijn ervan overtuigd dat Dexcom met zijn producten en diensten als MVNO iets extra's zal gaan toevoegen voor zijn klanten.'

Dexcom Holdings, eigenaar van Dexcom Telecom Services, is tevens eigenaar van winkelketens in telecom en consumenten electronica, zoals t for telecom, Dixons en Dynabite. Dexcom heeft 370 winkels in Nederland en heeft een belangrijk online verkoopkanaal.

Henk Kamsteeg, directeur van Dexcom Holdings: 'Het partnership model en de hoge kwaliteit van het Vodafone netwerk waren de doorslaggevende punten voor Dexcom om voor Vodafone te kiezen. We zijn erg blij om onze MVNO activiteiten samen met Vodafone te kunnen uitvoeren.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1877979). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.