Managed hosting door True

Zycko komt naar Nederland

 

Storage- en netwerkdistributeur Zycko heeft een aanval op de Nederlandse markt ontketend en zoekt daarom naar nieuwe var-partners.

Het bedrijf, dat al kantoren heeft in Frankrijk, Duitsland, Rusland en Engeland, zoekt ongeveer twintig medewerkers voor zijn nieuwe kantoor in Nederland, variërend van het beheren van de fabrikantrelaties en HR tot aan opslagactiviteiten en de verkoop.

David Galton-Fenzi, group sales director bij Zycko, zegt dat Nederland een sleutelmarkt voor de distributeur is. "We zijn al enige tijd actief in de regio en weten daarom dat er mooie kansen voor onze var's zijn om mee te gaan profiteren. Onze strategie is dat wanneer we op een bepaald punt een bepaalde vraag hebben weten te creëren, we moeten overwegen om lokale support te gaan aanbieden om zodoende verdere groei te continueren. Nederland heeft nu dat punt bereikt."

Marcus Chambers, vice president EMEA bij Riverbed Technology, zegt: "Nederland is onderdeel van het grote Europese handelsnetwerk. Zycko's aanwezigheid daar zorgt voor extra ondersteuning en is een directe kans voor Riverbed-resellers om onze wan-optimalisatieoplossingen in de Nederlandse markt te gaan verkopen."

Sara Yirell, CRN UK

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1874634). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Zou Dirk Olivier (ex-Pluz) hier straks opduiken; value added distribution en een bedrijf op de markt zetten is toch een beetje zijn stijl. Dan is het oude speelveld weer compleet, na de eerdere wederopstanding van Cox en Gerritse

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.