Managed hosting door True

Digacom en Easynet sluiten partnerovereenkomst

 

Digacom heeft een partnerovereenkomst gesloten met Easynet, de internationale leverancier van netwerk- en hostingdiensten.

Door deze overeenkomst kan Digacom beheerde netwerkdiensten leveren aan haar klanten, die zo de beschikking krijgen over alle benodigde telecomdiensten via één aanspreekpunt.

Easynet is een internationale organisatie met een brede Europese aanwezigheid en met langjarige expertise op het gebied van beheerde netwerk- en hostingoplossingen. Easynet beschikt over een uitgebreid eigen nationaal en internationaal netwerk en hosting-infrastructuur, en onderscheidt zich door een excellente service aan klanten. Het bedrijf is in heel Europa actief. Dankzij deze internationale aanwezigheid kunnen onder andere klanten van Digacom met vestigingen in meerdere landen profiteren van één aanspreekpunt voor hun IP-diensten.

"Met Easynet hebben wij een deskundige en ambitieuze partner voor het leveren van beheerde VPN MPLS-diensten in heel Europa. Met hun eigen IP-netwerk is Easynet in staat om professionele, betrouwbare en efficiënte netwerkoplossingen te realiseren", zegt Jasper van 't Wout (foto), directeur van Digacom. "Dankzij deze overeenkomst kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn, tegen scherpere prijzen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1851746). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.