Managed hosting door True

Reggefiber in vergevorderd stadium

 

Reggefiber BV wil Telecom Utrecht NV overnemen. Reggefiber en ENECO Energie, de moedermaatschappij van Telecom Utrecht, verwachten op korte termijn definitieve overeenstemming te bereiken.

De voorgenomen overname is ter advisering voorgelegd aan de ondernemingsraad. De overname past binnen de strategie van Reggefiber om haar leidende positie op de markt van glasvezelnetwerken in Nederland verder te verstevigen. Het glasvezelnetwerk van Telecom Utrecht sluit naadloos aan op het bestaande glasvezelnetwerk van Reggefiber.
Telecom Utrecht is landelijk actief en beheert glasvezelnetwerken voor zowel (middel)grote bedrijven als gemeenten. De overeenkomst betreft de overname van de gehele onderneming inclusief het glasvezelnetwerk, met een lengte van 1100 km in de regio's Utrecht, Eindhoven en Heerlen.
Joost Goderie, lid van het directieteam Reggefiber: "Telecom Utrecht is een bekende speler in Nederland. We zijn beiden al enige tijd actief op de markt van glasvezel- en ethernetverbindingen en vullen elkaar goed aan. Met de overname van Telecom Utrecht zijn we in staat om onze backbone verder uit te breiden naar een fijner vermaasd netwerk zoals stedenringen. De overname van Telecom Utrecht zal een goede aanvulling zijn op ons huidige product- en dienstenportfolio en glasvezelnetwerk. Maar ook voor de klanten en werknemers van Telecom Utrecht zal de combinatie vele voordelen opleveren: gezamenlijk kunnen we verder bouwen aan ons glasvezelbedrijf van de toekomst."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1850225). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.