Managed hosting door True

Zetacom krijgt hoogste partnerstatus van VoiceCyber

 

VoiceCyber Europe, leverancier en Europees distributeur van VoIP voicerecording, screen capturing en quality monitoring systemen, heeft telecom specialist Zetacom, benoemd tot Certified Installation & Sales Partner.

Zetacom is onder andere gecertificeerd door Avaya, Mitel, Siemens, Philips en Alcatel en nu ook door distributeur VoiceCyber Europe. De certificering van Zetacom door VoiceCyber houdt in dat de engineers van Zetacom de volledige training hebben doorlopen en deze met goed resultaat hebben afgesloten. Zetacom is hierdoor in staat om het totale product portfolio van VoiceCyber te verkopen, te installeren en daarop support te verlenen.
Binnenkort heeft Zetacom, dat geleid wordt door Frank van der Krogt (foto, links) de beschikking over een volledige demo opstelling van VoiceCyber waardoor zij in staat is om geheel zelfstandig in eigen huis alle facetten van voicerecording (traditioneel en VoIP voicerecording), screen capturing en quality monitoring te demonstreren.
Jeff Scipio (foto rechts) van VoiceCyber: "Het opnemen van telefoongesprekken, het zogenaamde voicerecording of call logging, verplaatst zich naar het platform van VoIP. Daarnaast is er steeds meer vraag naar kwaliteitsbewaking en verbetering van de wijze waarop telefoongesprekken worden gevoerd. Door deze bewegingen in de markt neemt de vraag naar VoIP voicerecording, screen capturing en quality monitoring enorm toe. Onze producten kunnen deze behoefte volledig in vullen. Echter, er is wel gedegen technische kennis nodig om deze producten goed te kunnen verkopen én te kunnen installeren. De engineers van Zetacom hebben onze trainingen goed doorlopen en zijn nu perfect in staat om al onze geïntegreerde oplossingen te verkopen, te installeren en te supporten. Als distributeur zijn we uitermate verheugd met een partner als Zetacom".

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1846797). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.