Managed hosting door True

GO Telecom reikt awards uit

 

GO Telecom, importeur en distributeur van headsets en conferencing apparatuur, vierde op 18 januari 2007 haar 10-jarig jubileum in het BeneVia Muziekcentrum in Dordrecht.

120 Resellers trotseerden het slechte weer. Helaas moesten de band en de entertainmentgroep (Boom Chicago) afzeggen. Gelegenheidspresentatrice Katja Retsin was gastspreker voor de dag en zorgde voor een hoge aanwezigheid onder de Belgische relaties. Hans Gerritsen, directeur van GO Telecom, opende het jubileum met een korte terugblik op tien jaar GO Telecom. Centraal stond het thema ‘Go into the future' waarbij kritisch werd gekeken naar de toekomst van communicatie. "In de zeer nabije toekomst zijn bijvoorbeeld video-callcentres niet ondenkbaar," aldus Gerritsen. De succesvolle samenwerking van tien jaar werd door Philip Vanhoutte, managing director Plantronics EMEA, in zijn speech onderschreven met lovende woorden. Kijkend naar de toekomst lijkt er voor GO Telecom een steeds belangrijkere rol weggelegd in de distributie en marketing van onder andere headsets. Een High Definition videoverbinding met Austin, Texas, zorgde voor interactie tussen de aanwezigen en Craig Malloy, CEO van LifeSize. Deze korte demonstratie nam alle twijfels weg: High Definition Video Conferencing is beschikbaar en binnen het bereik van praktisch iedere organisatie. GO Telecom reikte tijdens het 10-jarig jubileum ook awards uit. Met de awards wil GO Telecom resellers belonen voor de uitzonderlijke prestaties die in 2006 geleverd zijn. Onderstaande resellers ontvingen uit handen van GO Telecom medewerkers een award:

Award for best performance in headsets sales in Nederland: Shop4Telecom (www.shop4telecom.nl)
Award for best performance in headsets sales in België en Luxemburg: Netcom Belgium bvba (www.netcom.be)
Award for best performance in audio conference sales (België): Video & Conferencing Solutions sa/nv (www.vcsolutions.be)
Award for best performance in video conference sales: Hecla Professional Audio & Video Systems B.V. (www.hecla.nl)
Award for best performance in VoIP / SIP technology sales: KPN Newtel Essence Benelux (www.newtelessence.nl)
Award for the most prestigious streaming media project: Inside Technology BV (www.inside.nl)
Award for the best overall performance in marketing and campaign: MaXXus Communications (www.maxxus.nl)
Award for best performance in e-tailing, retailing or catalogue sales: Misco Nederland B.V. (www.misco.nl)
Award for best performing e-commerce partner: Netwerkshop BV met Headsetwinkel (www.headsetwinkel.nl)
Van de award-winnaars waren er zes aanwezig om de award persoonlijk in ontvangst te nemen, een zevende kwam na een stormachtige rit van ongeveer 5 uur toch nog aan (Shop4telecom) en met de achtste werd een live conferentieverbinding gelegd (V&CS).

Uit ca. 14 toeleveranciers is koos GO Telecom ook een fabrikant voor het leveren van de beste samenwerking met GO Telecom. Leverancier van conferentietelefoons Konftel (www.konftel.com) was de winnaar in de ogen van de medewerkers van GO Telecom. Konftel werd het best beoordeeld op kwaliteit, snelheid, interactie en meedenken met de klanten. Tot slot werd een loyaliteitsprogramma aangekondigd, waarmee GO Telecom resellers extra wil belonen en aansporen om de verkoop van headsets en conferencingproducten tot een gezamenlijk succes te maken.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1843559). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.