Managed hosting door True

IBM en NextiraOne behalen Genesys Gold Partner status

 

Genesys heeft bekend gemaakt dat IBM Europe en NextiraOne de status "Gold Certified Suite" in het partnerprogramma van Genesys hebben ontvangen. IBM Europe en NextiraOne zijn de eerste Genesys-partners in de EMEA-regio die deze status behalen.

Genesys heeft haar certificatieprogramma voor partners in december 2005 geïntroduceerd om de kennis en vaardigheden van Genesys-partners te vergroten. Hierdoor kunnen ze het groeiend aantal klanten beter ondersteunen.

Voor een Gold-certificaat moet een partner onder andere aan de volgende criteria voldoen:
• grote klanttevredenheid over de Genesys-implementaties van de voorbije twee jaar;
• uitgebreide opleiding van de medewerkers voor alle gecertificeerde en ondersteunde Genesys-producten;
• professionele methodes voor klantenservice en best practices die effectief worden ingezet;
• technische infrastructuur, personeel en procedures voor het verlenen van ondersteuning.

IBM Europe en Genesys integreren de Genesys-software voor contactcenters met de spraak-, middleware- en technologieplatforms van IBM. Genesys en IBM bieden bedrijven contactcenteroplossingen waarmee hun klanten zelf kunnen bepalen hoe zij het liefst informatie of service willen ontvangen: via telefoon, e-mail, web, sms of fax.

NextiraOne is gespecialiseerd in de planning, ontwikkeling, implementatie, ondersteuning en het beheer van voice-, data- en geconvergeerde netwerken. Het bedrijf heeft haar status als Gold Certified Genesys Suite Partner te danken aan haar deskundigheid en succes bij het verkopen van de Genesys-suite. Ruim 40 medewerkers van NextiraOne zijn opgeleid en gecertificeerd als Genesys reseller experts. De onderneming biedt Genesys-oplossingen in alle verticale sectoren, maar richt zich vooral op de overheid en financiële dienstverlening.

Gold Certified Partners mogen het Genesys-logo gebruiken en krijgen een grotere zichtbaarheid door opname in het Genesys Partnerbestand. Gold Certified Partners ontvangen ook marketingvoordelen, technische ondersteuning en services die alleen voor Gold Partners toegankelijk zijn. Meer informatie over het Genesys Certified Partner Program is te vinden op: http://www.genesyslab.com/about/partners/certificationprogram/  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1805614). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.