Managed hosting door True

Winnaars Telecomretailer van het Jaar-verkiezing 2006

 

Tijdens het Telecom Time-congres in de Jaarbeurs in Utrecht zijn afgelopen dinsdag 12 december 2006 de winnaars bekend gemaakt van de prestigieuze Telecomretailer van het Jaar-verkiezing.

De winnaars zijn The Phone House, T-Mobile, GSM Web en TeleSneek. Onder het toeziend oog van meer dan duizend telecom-managers werden de prijzen uitgereikt door Fred Schuit, uitgever van Connexie en organisator van de verkiezing en prof. dr. ir. Kitty Koelemeijer, voorzitter van de jury. De zelfstandige retailers, operatorshops en de telecomretailers zijn onderzocht door Retail Reality. Dit bedrijf is een van de weinige bedrijven die doet aan mysteryshopping. Een groot aantal beroepswinkelaars bracht onverwacht een bezoek aan de winkels om op die manier ongestoord de kwaliteit te kunnen beoordelen. Heeft de winkelier kennis van zaken? En hoe is het gesteld met de sociale vaardigheden? Uiteindelijk zijn de vier categorieën van retailers door de vakkundige jury beoordeeld op basis van een lijst criteria. De retailers zijn onderzocht op personeel, aankleding van de winkel, promotie en handel, en 'opvoeding' van de technologiemarkt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1797391). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.