Managed hosting door True

Ingram Micro start campagne rond IP Communications

 

Distributeur Ingram Micro is gestart met de campagne IP Communications. Hierbij wil het bedrijf ongeveer zestig resellers aantrekken die IP communicatie oplossingen van diverse merken gaan verkopen.

Ingram Micro heeft hiervoor een speciaal team samengesteld die een groep van resellers van informatie en support gaan voorzien, dat wordt geleid door Marcel Elberse, business unit manager networking. Het doel van dit team is om meer diepgang en kennis van IP-communicatie bij resellers, bijvoorbeeld door salestrainingen en certificering middels partnerprogramma's, bij te brengen. Elberse: "De reseller kan zijn business laten groeien door meer IP-communicatie oplossingen te verkopen. Ze krijgen steun van Ingram Micro's kennis op het gebied van techniek, product en klanten. Daarnaast is er ook van een team van account managers dat in- en extern support levert, bijvoorbeeld aan klanten en installatie van IP-communicatie oplossingen." Elberse zegt met de campagne in te spelen op de behoefte aan kennis en ondersteuning die resellers kunnen gebruiken bij de verkoop van IP-communicatie oplossingen. "We voeren hierbij een multi-vendor campagne, waarbij diverse leveranciers de IP-oplossingen aan de resellers bieden. Dat zijn onder andere Cisco, Mitel, NEC Philips, HP Procurve, ZyXel, AVM, Allied Telesis en Linksys. Op termijn zal het aantal participerende vendoren verder gaan groeien. We richten ons op resellers die klanten hebben van 5 tot 200 werkplekken. De resellers kunnen daarnaast ook andere oplossingen verkopen die Ingram Micro aanbiedt, zoals security. Denk daarbij bijvoorbeeld aan IP-surveillance en secure mobile email."
Karin Sommerer, verantwoordelijk voor de marketing bij de IP Communications Campaign, zegt dat resellers op tal van vlakken marketingondersteuning krijgen. Bijvoorbeeld met cheatsheets en HTMLs. "We willen hierdoor de angst bij resellers wegnemen en ze helpen om in het MKB IP-communicatie oplossingen te verkopen. Ze krijgen ook steun in vorm van leadgeneratie." Op 25 januari, 28 februari, en 28 maart 2007 zijn er speciale bijeenkomsten voor geïnteresseerde resellers bij Ingram Micro.

Inschrijven kan op de IP Communications Solutions Store vanaf 15 december op www.ingrammicro.nl

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1790296). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.