Managed hosting door True

Sencit en AAC Cosmos tekenen strategische partnership

 

Sencit, een initiatief van een aantal ervaren ICT bedrijven dat onder één gemeenschappelijke vlag werkt, en ICT-dienstverlener AAC Cosmos sluiten een strategisch partnership.

Door deze strategische overeenkomst brengt AAC Cosmos haar huidige telecommunicatieklanten onder bij Sencit. Hierdoor worden deze klanten beter ondersteund bij huidige en toekomstige ontwikkelingen. Dit partnership waarborgt de continuïteit voor de telecommunicatieklanten van beide bedrijven. AAC Cosmos en Sencit zetten wederzijds hun expertise in om zowel de bestaande klanten als nieuwe klanten een optimaal productportfolio aan te bieden. In de toekomst gaan beide bedrijven dan ook vanuit dezelfde locatie bij AAC Cosmos in Zwolle werken. "We zijn erg blij met de samenwerking met AAC Cosmos. Zij staan bekend om hun expertise en service en wij dragen daar graag een steentje aan bij. Het unieke karakter van de samenwerking zorgt ervoor dat onze klanten nog beter geholpen worden", vertelt Ronald Stroobach, Managing Director van Sencit Group. Ook AAC Cosmos heeft vertrouwen in de samenwerking. "Je wilt je klanten toch de best mogelijke service bieden. Dat we daarbij hulp krijgen van een ervaren partner als Sencit maakt voor ons het werk lichter en voor de klanten de dienstverlening beter. Als ICT-dienstverlener streef je tenslotte naar een zo hoog mogelijke servicegraad", vertelt Ruud Dijcks, Commercieel Directeur bij AAC Cosmos.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1789551). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.