Managed hosting door True

Dimension Data ontvangt Cisco TelePresence status

 

Dimension Data, leverancier van netwerkinfrastructuur- en (IP-)telefonieoplossingen, heeft de Cisco TelePresence Advanced Technology Provider-status (ATP) gekregen.

Cisco kende Dimension Data deze status toe op basis van de succesvolle implementatie van de Cisco TelePresence Meeting-oplossing in zes Cisco-vestigingen wereldwijd. Met de toekenning van de exclusieve ATP-status erkent Cisco dat Dimension Data over de expertise, services en het intellectueel eigendom beschikt voor een concrete invulling van de Cisco TelePresence-ervaring.

Cisco TelePresence Meeting is een nieuwe productcategorie die live 'face-to-face'-meetings via een IP-netwerk mogelijk maakt. Daarmee kunnen gebruikers op een geheel nieuwe wijze communiceren en samenwerken. De oplossing combineert het bereik, de intelligentie en betrouwbaarheid van het netwerk met de eenvoud van een telefoon, wat meetings en samenwerking een geheel nieuwe dimensie geeft. Cisco TelePresence Meeting is de eerste applicatie die is uitgerust met de Cisco TelePresence-technologie.

Mike Robinson, Business Development Director Converged Communications Solutions bij Dimension Data, zegt: "Deze status is een logische vervolgstap op de implementatie van de eerste Cisco TelePresence Meeting-oplossing. Hierdoor is Dimension Data een van de weinige bedrijven die beschikken over praktische kennis en expertise voor de wereldwijde implementatie van deze oplossing. Deze status erkent onze capaciteit om onze klanten de TelePresence-ervaring te laten meemaken."

Edison Peres, Vice-President en Chief Go-To-Market Officer Worldwide Channels van Cisco: "Cisco TelePresence is een innovatieve applicatie die de aard van communicatie en samenwerking wijzigt. Onze TelePresence ATP-partners helpen ons om deze technologie breed toegankelijk te maken. Dat doen ze door de verkoop en technische services te bieden, die klanten nodig hebben om de voordelen van de oplossing optimaal te benutten."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1787491). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.