Managed hosting door True

Crane Telecommunications verlengt distributie Avaya

 

Crane Telecommunications Benelux heeft zijn Diamond Certificering status verlengd. Dit is het hoogste niveau binnen het certificeringsprogramma van Avaya voor distributeurs.

Crane toegevoegde waarde te leveren, vooral op het gebied van kennis richting haar Business Partners, aldus René Klein managing director van Crane Telecommunications. Het certificeringsprogramma van AVAYA is opgebouwd uit een aantal componenten, waaronder omzetvolume, het voeren van marketingprogramma’s en het niveau van kennis op de diverse productgroepen. Distributeur Crane wil haar Business Partners klaarstomen voor het IP-tijdperk. Door kennisoverdracht en door het eigen portfolio op IP aan te passen. De doelstelling voor 2007 is om van voice-distributeur te transformeren naar IPT- en convergence-distributeur. “In onze markt draait het allemaal om samenwerking. Een goede samenwerking tussen AVAYA, Crane en haar Business Partners is essentieel en leidt tot een gezamenlijk succes. Samen streven we ernaar de markt te bedienen van de juiste oplossingen in plaats van het puur verkopen van producten. Kennis is daarbij een wezenlijk onderdeel. We feliciteren Crane met de Diamond certificering die het bedrijf gerealiseerd heeft. Eerder al won Crane de Nederlandse en EMEA Avaya-distributie awards. Een duidelijke bevestiging dat het bedrijf het fantastisch doet”, aldus Jaco Pesschier, channel director Avaya Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1777957). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.