Managed hosting door True

Avensus neemt netwerkspecialist 2Build4 over

 

De medewerkers en activiteiten op gebied van systeem-en netwerkintegratie van 2Build4 uit Bunschoten zijn overgenomen door Avensus.

2Build4 richt zich zowel op projecten als beheer en beschikt over een ruime klantenkring van grote en middelgrote organisaties. Belangrijke partnerships worden onderhouden met Juniper, Nortel en Cryptocard. 2Build4 is opgericht in 2001 en heeft in de afgelopen jaren een goede reputatie opgebouwd als kwaliteitsbedrijf met veel technische kennis en ruime ervaring. "Door de overname van de systeem- en netwerk activiteiten plus bijbehorende medewerkers van 2Build4 versterken we Avensus op gebied van netwerkkennis en capaciteit. De contractenportefeuille van 2Build4 realiseert bovendien deels onze ambities om te groeien op gebied van netwerkbeheer," zegt Rob van Straten, general manager van Avensus. "Hoewel we zelfstandig goed in staat zijn om onze projecten en services uit te voeren, denken we dat de medewerkers en klanten van 2Build4 gediend zijn bij een aansluiting bij het grotere Avensus," zegt Peter van Burgel, managing director van 2Build4. "De klantgerichte cultuur en de focus op kwaliteit van de dienstverlening bij Avensus spreken ons bijzonder aan." 2Build4 zal volledig worden geïntegreerd binnen de Avensus organisatie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1771202). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Amusant. Eerdere geruchten gaven aan dat dit bedrijf in financiele problemen zou gaan raken i.v.m. het grote personeels verloop en slechte investeringen bij 2Build4. Mijn vermoeden is, zoals dat bij meerdere bedrijven gaat, dat dit een eenvoudig buy-out is. Alleen de problematiek bij overnames blijft altijd dat enkel een aantal klanten over zullen blijven. Verder zal volgens de statistieken, een deel van het nog werkende personeel een nieuwe werkgever gaan zoeken.

Kortom, we zullen zien wat ervan over blijft.


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.