Managed hosting door True

Channel Concepts gaat Allied Telesis distribueren

 

Channel Concepts is door Allied Telesis, leverancier van end-to-end ethernet/ip-toegangsoplossingen, aangesteld als nieuwe distributeur.

"Zowel op mkb- als op enterprise-niveau worden ethernet/ip-toegangsoplossingen van Allied Telesis op grote schaal ingezet om bedrijfsnetwerken optimaal te laten functioneren", zegt Berry de Jong, sales director Benelux bij Allied Telesis. "De overeenkomst met Channel Concepts biedt ons de mogelijkheid deze markten nog beter te bedienen. Daarbij weerspiegelt het onze ambitie om te blijven groeien in de Beneluxmarkt. De distributieovereenkomst betreft ons volledige productaanbod. Channel Concepts richt zich echter met name op de distributie van onze switches."

"De Allied Telesis-producten completeren ons portfolio", zegt Bart van Rheenen, ceo van Channel Concepts. "Zo kunnen wij kanaalpartners een nog breder scala van bedrijfsoplossingen aanbieden. Na SAP-software, Dell-pc's en Telfort mobility-oplossingen kunnen wij nu ook Allied Telesis-toegangsoplossingen leveren. Zo ontwikkelt Channel Concepts zich tot een one-stop-shop voor het it-kanaal. Doordat wij kennis in huis hebben van oplossingen op alle it-gebieden, kunnen wij uitdagingen in een vroeger stadium signaleren en aanpakken. Ook zijn we hierdoor in staat mogelijke synergie tussen verschillende producten te identificeren en uit te werken. Zo werken we momenteel aan een CTI-koppeling tussen de Allied Telesis-VoIP-oplossingen en SAP Business One."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1768947). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.