Managed hosting door True

Dimension Data rapporteert flinke winst

 

Dimension Data Holdings plc, leverancier van netwerkinfrastructuur- en (IP-)telefonieoplossingen, maakt de resultaten bekend voor het boekjaar dat eindigde op 30 september 2006.

Dimension Data rapporteert een omzetgroei van 15,9 procent naar 3,1 miljard dollar. De operationele winst nam met 50 procent toe van 56,7 miljoen in 2005 naar 85,0 miljoen dollar in 2006. De operationele marge steeg van 2,1 naar 2,8 procent. De behaalde omzetgroei weerspiegelt een groei van 13,6 procent binnen de Network Integration-activiteiten en goede prestaties binnen de Solutions-activiteiten.
In een reactie op de resultaten zegt Brett Dawson, CEO van Dimension Data: "Het momentum als winstgevende en groeiende onderneming hield in het fiscale jaar 2006 aan. Dimension Data behaalde een significante groei in de netwerkintegratie-, Converged Communications- en Security-activiteiten. De adoptie van onze klanten van convergentie - spraak, video en datacommunicatie via één robuust netwerk - ondersteunt dit succes. De solide prestaties in fiscaal 2006 zijn het resultaat van het harde werken en de overtuiging van onze hooggekwalificeerde medewerkers."
Vooruitkijkend naar het komende fiscale jaar, zegt Dawson: "Dimension Data blijft investeren in de ontwikkeling van innovatieve oplossingen en diensten die inspelen op de groeiende vraag in de markt naar nieuwe communicatiesystemen. Deze oplossingen bieden kostenvoordelen, betere productiviteit en nieuwe omzetstromen voor onze klanten." "Het netwerkplatform vervult een vitale rol in een convergente wereld en moet kunnen samenwerken met alle apparatuur en communicatiemethoden die een gebruiker wil toepassen", vervolgt Dawson. "Dit biedt belangrijke mogelijkheden voor de marktsegmenten die Dimension Data heeft gekozen. Dat zijn met name netwerkintegratie, Converged Communications, Security, operationele omgevingen en messaging."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1768623). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.