Managed hosting door True

Zusterbedrijven 3G Media Consult en Comsys gaan samen

 

3G Media Consult (3GMC), specialist in het realiseren van content voor mobile operators, en Comsys, leverancier van interactive voice response systemen (IVR's), spraakgestuurde self-service oplossingen, multimedia contact centers en netwerk services, worden door moederbedrijf DMS International samengevoegd.

Zowel Comsys als 3G Media Consult maakten al deel uit van DMS International Group en zullen nu gezamenlijk de krachten bundelen onder de noemer Comsys. Comsys en 3G Media Consult vullen elkaar aan wat betreft technologie en kennis op het gebied van interactieve telefonie. Door gezamenlijk gebruik te maken van resources, R&D-faciliteiten en strategische partnerships, kan de nieuwe organisatie zich nog beter toeleggen op het uitrollen van nieuwe diensten en innovaties.
Gerrit Jan Konijnenberg, eerder dit jaar aangesteld als ceo van Comsys en tevens oprichter van 3G Media Consult: “Ik ben ervan overtuigd dat de integratie van beide bedrijven alleen maar voordelen oplevert. Met name nu de markt voor mobiele entertainment sterk aantrekt. Uit ervaring blijkt dat de samenwerking tussen beide organisaties zeer goed verloopt. Zo introduceerden wij vorig jaar gezamenlijk het geavanceerde telefonieplatform SpeechFrame mobile.” Gerrit Jan Konijnberg is tevens voorzitter van het Forum Innovatieve Media en bestuurslid van het Mobile Entertainment Forum Europe.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1754306). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.