Managed hosting door True

HP ProCurve richt meer op grootzakelijke klanten

 

HP

HP ProCurve, een onafhankelijke divisie binnen HP dat netwerkapparatuur voor lan's en wan's levert, gaat zich met zijn channel partners meer richten op de grootzakelijke klanten. Dit zegt Alberto Soto García, vice-president en general manager van HP ProCurve EMEA, in een exclusief gesprek met CRN Nederland.

Alberto Soto García vertelt: “We groeien nog steeds door in Europa. We verkopen uitsluitend indirect en hebben inmiddels 12.000 partners in die onze producten resellen. Maar we kunnen veel meer klanten bedienen uit de grootzakelijke markt, uiteraard samen met onze business partners. We helpen onze partners in dat segment niet uitsluitend puur producten verkopen, maar ook op te treden als consultant. Zo kunnen ProCurve partners allerlei vraagstukken rond netwerken, die bij grote bedrijven spelen, bentwoorden en oplossen.
Soto García beaamt dat er ‘uitdagingen’ voor HP ProCurve zijn rond de ambitie om meer grote klanten binnen te halen. Maar de Spaanse topman belooft alles uit de kast te halen om zijn doel te verwezenlijken. “We zullen meer nieuwe mensen aannemen om via partners eindgebruikers te voorzien van informatie, support en service. Ten tweede zullen we onze verkopen op oplossingen richten, in plaats van producten. Bijvoorbeeld een oplossing met wireless en security.”
De Spanjaard Alberto Soto García is de opvolger van landgenoot Wenceslao Lada, die nu vice-president en general manager is van de regio Americas. Soto García was voorheen sales manager voor HP ProCurve EMEA. Daarvoor was hij werkzaam als internationaal manager bij 3Com and Madge Networks.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1752884). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.