Managed hosting door True

Sun Microsystems reseller van Lucent

 

Sun Microsystems gaat de netwerksoftwareoplossingen van Lucent Technologies op het gebied van prestatiebeheer en IP-beheer in Europa verkopen.

Sun kan op basis van de overeenkomst de netwerksoftware in licentie geven, optreden als wederverkoper en zorgen voor de implementatie. Het Lucent-portfolio bestaat uit VitalSuite-software voor netwerk- en applicatieprestatiebeheer, VitalQIP-software voor IP-adresbeheer en NavisRadius Authentication, Authorisation, Accounting Server. ‘Deze overeenkomst vormt de basis voor een wereldwijde uitrol van de combinatie van het softwareportfolio van Lucent met de services en consultancy van Sun,’ aldus Peter Cunningham, Europese vice-president van de Services Organisatie van Sun Microsystems. ‘De overeenkomst met Lucent stelt ons in staat ons klantaanbod te verbreden en toegang te bieden tot een breed dienstenpakket. Zo kunnen beide bedrijven extra omzetmogelijkheden identificeren en ervan profiteren.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/161228). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.