Managed hosting door True

Nokia en iPass bouwen wifi-client voor mobieltje

 

Nokia en iPass ontwikkelen iPass wireless connectivity software voor de Nokia 9500, de Nokia 9300i en de Nokia Eseries.

De samenwerking zal in eerste instantie focussen op de ontwikkeling van een wireless connectivity client voor de zakelijke Nokia-toestellen die gebruikmaken van de S80 en S60 softwareplatformen. De client-software en onderliggende netwerk worden door iPass geleverd. Nokia levert de toestellen. Volgens Rene Hendrikse, managing director Noord-Europa van iPass, is het uiteindelijk de bedoeling om de software uit te rollen naar andere smartphones.

De client voor de Nokia 9300i en de Nokia 9500 is naar verwachting tegen de zomer beschikbaar en de client voor de Nokia Eseries wordt verwacht tegen het einde van dit jaar. Dit zal gebruikers van Nokia-toestellen voor het eerst toegang geven tot het iPass-netwerk, het grootste WiFi-netwerk ter wereld. De iPassConnect-client is ook beschikbaar voor Windows-, Mac- en Windows Mobile-besturingssystemen.De software is gebaseerd op de iPassConnect Universal Client en zal de iPass 'remote access'-service beschikbaar stellen voor gebruikers van de Nokia Business-toestellen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1439987). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.