Managed hosting door True

Trimaxx distribueert Swyx IP-telefonieoplossingen

 

Distributeur Trimaxx voegt de IP-telefonieoplossingen van Swyx aan zijn portfolio toe. Hiermee kan Trimaxx inspelen op de groeiende vraag naar IP-gebaseerde telefonieoplossingen.

Swyx levert IP-telefonieoplossingen die bedrijven voorziet van telefoon-, internet-, e-mail- en faxdiensten. Voor Trimaxx betekenen de IP-telefonieoplossingen van Swyx een verbreding van het huidige aanbod.

Onlangs sloot Trimaxx een samenwerkingsverband met Intratel, die ook Swyx-producten distribueert. De twee bedrijven maken gebruik van elkaars logistieke faciliteiten en technische kennis bij de distributie van Swyx. Hierdoor krijgen resellers meer technische ondersteuning en salessupport.

Overigens zijn Intratel en Trimaxx geen directe concurrenten, omdat ze zich op andere segmenten richten, aldus Maurice Smals, directeur en eigenaar van Trimaxx. “Intratel werkt samen met de grotere IT- en telecomresellers, terwijl wij met name ondersteuning bieden bij turnkey-projecten van kleinere resellers.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1268319). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.