Managed hosting door True

Partnerprogramma voor iPass-resellers

 

Leverancier van zakelijke veilige mobiele oplossingen iPass komt vanaf vandaag met een partnerprogramma. Het zogenoemde iPass partner accreditation program moet ondersteuning bieden aan het groeiende aantal resellers in de Benelux.

Dit nieuwe programma is onderdeel van het iPass Solutions Partner-programma, speciaal ontwikkeld om verkooptraining en technische training te bieden aan resellers en distributeurs in bijvoorbeeld de Benelux, waar een significante groei wordt verwacht van het iPass solution partner-bestand.

Het is ontwikkeld om de verbreding van het iPass-productportfolio te ondersteunen. De productlijn is opgebouwd uit verschillende methoden van breedbandconnectiviteit en verschillende beveiligings- en beheertools.

Partners die zich specialiseren in connectiviteit en beveiliging krijgen technische support en verkoopondersteuning, training, joint marketing funding en certificering. Het is zowel gericht op nieuwe als op bestaande partners. Het programma bevat online trainingsessies, beschikbaar via een webgebaseerde interface en certificatie voor verkoopmedewerkers, technisch, ondersteunend en administratief personeel.

Het programma biedt vier certificeringsniveaus : iPass Authorized Partner, iPass Specialized Partner - Connectivity, iPass Specialized Partner - Security, en iPass Certified Partner. Elke categorie is gericht op de verkoopdivisies en technische afdelingen van de iPass-partner. De categorieën worden gedefinieerd op basis van het niveau van toewijding, de gevolgde trainingen, de reikwijdte van het partnerschap en het type markt dat de partner bedient.

Als gecertificeerd iPass partner mogen resellers niet alleen het iPass-merk en -logo gebruiken, ook krijgen ze toegang tot coöperatieve marketingfondsen en PR-ondersteuning. Verder worden er links naar de websites van de gecertificeerde partners op de iPass.com website geplaatst worden, zodat er traffic naar de websites van de partners gegenereerd wordt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1218816). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.