Managed hosting door True

Citrix, KPN en ETC Pluz pakken fileprobleem aan

 

Citrix Systems, leverancier van access infrastructure-oplossingen, KPN en ETC Pluz zullen in de maanden november en december het Nederlandse bedrijfsleven overtuigen van de waarde van e-werken tijdens de 'Filevrij werken' seminars, die op zeven verschillende locaties door heel Nederland gehouden worden.

Ondanks vele pogingen van de overheid om het dagelijkse fileprobleem op te lossen, worden vele werknemers dag in dag uit geconfronteerd met kilometers file en lange reistijden. Vandaar dat de mobiliteits-experts Citrix, KPN en ETC Pluz de handen ineen hebben geslagen en hun oplossing voor dit probleem uit de doeken doen tijdens de verschillende seminars, die in samenwerking met hun businesspartners worden georganiseerd.

De seminars, die op 3 november van start zijn gegaan, zullen geopend worden door Albert Benschop, wetenschappelijk medewerker bij de Faculteit der Maatschappij- en gedragswetenschappen van de UvA. Benschop zal ingaan op de ’tijdruimtelijke organisatie van de arbeid’ ; oftewel de kansen en risico’s van flexibel werken. Vervolgens zullen onder andere Rob van der Hoeven, area vice president bij Citrix Systems Benelux en Albert Vergeer, director business market KPN Mobile, hun visie geven op de strategische aspecten van flexibel werken.

Zowel het algemeen management als technisch management van het Nederlandse bedrijfsleven wordt op de hoogte gebracht van deze seminars door middel van informatie op de ANWB file-site, de site van het Telewerkforum, KPN-nieuwsbrieven, direct mailings aan 15.000 klanten en partners van Citrix, KPN en ETC Pluz en via de speciaal ontworpen website, www.filevrijwerken.nl.

Rob van der Hoeven, area vice president Benelux voor Citrix, verklaart: ‘Dit jaar in mei was het precies vijftig jaar geleden dat in Nederland de eerste file ontstond. Helaas is vandaag de dag filevrij rijden vaak alleen nog maar ’s nachts mogelijk. Gezien de kosten die gemoeid zijn met ‘verloren werktijd’ is het van economisch belang dat er op strategisch niveau veranderingen doorgevoerd worden. Het is tijd voor flexibel werken.’

Albert Vergeer, director business market, KPN Mobile, zegt: ‘Ondanks de kleine afstanden in ons land zijn de meeste mensen wel eraan gewend om elke dag in de file te zitten. Maar het is en blijft frustrerend – voor de mensen zelf, maar ook voor hun collega’s, partners en klanten. Met de juiste technologische en management aanpak is het mogelijk voor bedrijven efficiënter en medewerker-vriendelijker te werken.’

Milfred Hart, directeur bij ETC Pluz, is ervan overtuigd dat flexibel werken het antwoord is op het fileprobleem. ‘Uit onderzoek van Citrix blijkt dat 84 procent van Nederlandse directeuren ervan overtuigd is dat de mogelijkheid om mobiel en flexibel te kunnen werken een ‘grote’ of ‘zeer grote’ bijdrage levert aan de winstgevendheid van hun bedrijven. We staan aan de vooravond van een maatschappelijke ommekeer, en ik ben verheugd dat deze samenwerking hier een positieve bijdrage aan kan leveren.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/962772). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.