Managed hosting door True

Kouwenhoven nieuwe channelmanager van Axis

 

Axis Communications, leverancier van netwerkcamera's en printservers, heeft Jeroen Kouwenhoven benoemd tot channelmanager. Kouwenhoven wordt bij Axis verantwoordelijk voor het partnerkanaal. Hij onderhoudt de contacten met de grotere partners en biedt ze ondersteuning.

Sinds 1997 werkte Kouwenhoven bij Anixter Nederland, een wereldwijde distributeur van communicatieproducten. Bij Anixter was Kouwenhoven achtereenvolgens netwerk consultant en account manager voor grote en kleine security installers en integrators. Daarbij was hij onder andere verantwoordelijk voor het Axis-portfolio. De cameramarkt is voor Kouwenhoven dus niet nieuw.

Zelf verwacht Kouwenhoven in zijn nieuwe functie toegevoegde waarde te bieden door zijn ervaring in de netwerkomgeving. Eerst deed hij ervaring op op technisch vlak en later in de sales. Kouwenhoven: ‘Ik heb ervaring met het leveren van totaaloplossingen. Verschillende partners nemen dan een deel van de oplossing voor hun rekening. Bovendien heb ik me de afgelopen twee jaar gespecialiseerd in cameraoplossingen en wireless. Ik kan klanten op die gebieden dus goed adviseren.’

Steve Gorski, Benelux countrymmanager bij Axis Communications: ‘Wij zijn erg blij met de komst van Jeroen. Hij heeft door zijn ervaring bij Anixter al veel kennis van en inzicht in onze markt. Het is een groot voordeel dat hij voor veel klanten geen nieuw gezicht is!’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/946607). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.