Managed hosting door True

CNet helpt resellers aan hogere omzetten

 

Rich content is hot. Nog geen twee maanden nadat de uitgebreide productinformatie van CNet Channel via Onetrail op de Nederlandse markt is verschenen, zijn al zestien resellers overgestapt.

Veel resellers besluiten om hun offertesystemen, klantportalen, webshops en dergelijke te verrijken met de Rich Content van CNet Channel. Een aantal bedrijven die de overstap recent hebben gemaakt zijn onder andere AAC Cosmos, Bossers&Cnossen, Fairbanks, Infotheek, ISL, Morgan, Paradigit, ShopsatWork en Triconnect.

‘Het was vanaf het begin meteen al duidelijk dat een Nederlandse versie van de CNet Channel productsheets in een grote behoefte zou voorzien,’ zegt Jeroen Moonen van Onetrail. ‘Vooral de volledige dekking van het assortiment, de tijdigheid waarmee informatie beschikbaar komt, de Nederlandse taal en het feit dat alle gegevens zonder uitzondering door een groep van meer dan 200 ervaren editors worden samengesteld en gecontroleerd is uniek,’ zegt Nico Kalden van ShopsatWork.

De werkwijze van Onetrail en CNet is even eenvoudig als effectief. Iedere dag ontvangt Onetrail nieuwe productinformatie van fabrikanten en distributeurs. Onetrail verwerkt dit, normaliseert de gegevens en identificeert de nieuwe producten. Deze artikelen worden automatisch aangeboden aan het CNet Content Management Systeem. Hier wordt bepaald of het product reeds aanwezig is of dat de product sheets aangemaakt moeten worden. In het laatste geval zet het CNet systeem haar editors aan het werk om binnen één tot twee dagen de informatie te verzamelen. Daarmee is een zo volledig mogelijke dekking te allen tijde gegarandeerd.

CNet en Onetrail zorgen ervoor dat de Cnet-productsheets worden gecombineerd met de logistieke gegevens van de distributeurs. Het resultaat wordt vervolgens automatisch afgeleverd bij de klant of via een klant specifieke URL beschikbaar gesteld. Gegevens worden beschikbaar gesteld in ieder gewenst formaat, met de gewenste filters en update frequenties. Dubbele artikelen of het verkeerde plaatje bij het verkeerde product behoren hiermee tot het verleden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/934452). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.