Managed hosting door True

Twee distributieovereenkomsten voor e92plus

 

AEP Networks (SSL/VPN) en TopLayer (IPS) hebben e92plus aangesteld als distributeur voor hun beveiligingsproducten in de Benelux. Voor beide fabrikanten is hiermee de geplande distributiestrategie in de Benelux gerealiseerd.

‘De markt van IPS zal volgens veel security-specialisten in 2006 een belangrijke rol gaan spelen, niet alleen bij multinationals, maar ook binnen het MKB,’ aldus Hans Maatkamp van e92plus. ‘De markt van SSL/VPN ontwikkelt zich snel en wordt vooral gezien als instrument om de organisatie efficiënter te laten functioneren en veiligheidsrisico’s te tackelen. Voor mensen die flexibel en veilig moeten kunnen werken is SSL/VPN de enige betrouwbare oplossing.’

De AEP Networks (Netilla) SSL/VPN oplossing heeft een laagdrempelige instap (vanaf vijf gebruikers) en bij de Enterprise Suite (Host Integrity, Secure Desktop, Cash Cleaner, Adaptive Policy) is Vasco Authentification software voorgeïnstalleerd.

e92plus heeft in een korte tijd drie nieuwe productlijnen in haar programma opgenomen: Patchlink ‘patchmanagement’, AEP Networks (Netilla) SSL/VPN en TopLayer IPS. De dedicated resellers worden door e92plus ondersteund met commerciële en technische trainingen. Hans Maatkamp: ‘TopLayer heeft bij e92plus de plaats ingenomen van TippingPoint, dat door de overname van 3Com een koers is gaan varen die niet meer aansloot bij onze bedrijfsfilosofie en -strategie.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/933331). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.