Managed hosting door True

iCentral.SHOP en iCentral.WEB nieuwe concepten ISL

 

ISL Automatisering introduceert een 'nieuwe' webshop: iCentral.SHOP. Niet tegen kostprijs, maar wel tegen scherpe prijzen kunnen bedrijven hun voorraden aanvullen. Voor de bedrijven die op zoek zijn naar op-maat-oplossingen introduceert ISL iCentral.WEB

Omdat alleen voorraadhoudende producten te bestellen zijn, kan iCentral.SHOP zeer korte levertijden garanderen, zo meldt ISL.
Voor bedrijven die op zoek zijn naar een op maat gesneden e-business oplossing heeft ISL iCentral.WEB ontwikkeld. De webapplicatie iCentral.WEB is een professioneel inkoopportaal dat bedrijven ondersteunt bij het inkopen van facilitaire goederen zoals ICT- en kantoorartikelen. In tegenstelling tot iCentral.SHOP kunnen wij met iCentral.WEB een klantspecifieke dienstverlening bieden. iCentral.WEB is met name bedoeld voor bedrijven die op regelmatige basis ICT-aankopen doen en behoefte hebben aan een klantspecifieke invulling.

Na de doorstart met behulp van Paradigit is het bedrijf gaan nadenken over zijn iCentraldirect-formule, wat begin dit jaar nogal wat ophef veroorzaakte.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/920489). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.