Managed hosting door True

Pelikan en Despec tekenen distributieovereenkomst

 

Pelikan Hardcopy Benelux en Despec hebben een distributieovereenkomst gesloten. Despec gaat per direct het complete assortiment Pelikan-printersupplies distribueren in Nederland en België.

Pelikan Hardcopy is geen nieuwkomer in het merkenportfolio van Despec. Despec is al tientallen jaren distributeur van Pelikan-inktlinten voor schrijfmachines, calculators en kassa’s. Uitbreiding van het assortiment was dus een logisch stap, volgens Age Yska (marketingmanager bij Despec). ‘We voeren nu Wecare als alternatief merk, maar vanuit de markt ontstond de vraag naar een tweede, kwalitatief hoogwaardig merk. Despec voert alleen A-merken, dus de samenwerking met Pelikan Hardcopy is een logische. Zeker ook gezien het verleden. Wij hebben hoge verwachtingen.’

Pelikan Hardcopy denkt met de samenwerking vooral de kantoorvakhandel beter te kunnen bedienen. Hier was duidelijk ruimte voor een distributeur. Pelikan Hardcopy verwacht het marktaandeel binnen dit segment de komende jaren aanzienlijk te verhogen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/920332). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.