Managed hosting door True

Cartesis stelt nieuwe marketingmanager aan

 

Cartesis, leverancier van business performance management (BPM)-software, heeft Annemieke van Baal aangesteld als marketing & communications manager Benelux.

Ze zal in haar nieuwe functie veel aandacht besteden aan de ontwikkeling van lokale marketingstrategieën ter ondersteuning van de introductie van de nieuwe Cartesis Extended Suite. Deze oplossing ondersteunt de drie pilaren van BPM: financiële consolidatie, planning en forecasting, en rapportage en analyse.

In totaal is Van Baal ruim vijf jaar actief in marketingfuncties binnen de BPM-branche. Haar ervaring heeft ze ondermeer opgedaan bij Cartesis’ branchegenoten Hyperion en Cognos. ‘Cartesis is de snelst groeiende softwareleverancier in de BPM-markt,’ aldus Van Baal. ‘De complete en volledig geïntegreerde oplossing met geheel open infrastructuur is uniek. Daarnaast vormden de sterke relatie die het bedrijf heeft met zijn klanten en de sociale bedrijfscultuur waar veel ruimte is voor individuele ontwikkeling belangrijke motivaties om de overstap naar Cartesis te maken.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/909751). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.