Managed hosting door True

SAP start exclusieve SAP Masterclass

 

SAP start in februari 2006 met een exclusieve SAP Masterclass voor ambitieuze professionals. Aan het eind van deze intensieve opleiding zijn zij getrainde en gecertificeerde SAP professionals met gedegen kennis van specifieke SAP-procesoplossingen. Er is plaats voor 120 deelnemers.

Met dit initiatief reageert SAP op een groeiende vraag uit de markt naar SAP specialisten. In het ecosysteem van SAP en partners zijn zo’n 3500 SAP-specialisten werkzaam. Door de toenemende vraag naar oplossingen van SAP, alsmede nieuwe technologieën zoals het open integratie- en applicatieplatform SAP Netweaver, is het nodig om voor nieuwe instroom te zorgen. Door samen met partners de Masterclass in te vullen, benadrukt SAP tevens het belang van een goed functionerend partnerecosysteem. De Masterclass wordt afgesloten met een certificering. Deze borgt het kennisniveau van de SAP-professional op het laatste releaseniveau.

De opleiding is bedoeld voor mensen met twee tot drie jaar werkervaring op minimaal HBO-niveau, of voor meer ervaren IT-professionals die zich willen bij- of omscholen. Naast een algemene opleiding op het gebied van SAP zijn verschillende functionele clusters ingepland. Van de toekomstige SAP-specialisten wordt er een aantal voor SAP Nederland geworven. Zij kunnen na de opleiding gelijk bij SAP aan de slag. De overige plaatsen worden ingevuld via het SAP-partnerkanaal.

Het programma van de Masterclass bestaat uit de volgende clusters met elk een eigen planning en doorlooptijd. Elk cluster wordt afgesloten met een SAP certificering:
* Financial Accounting;
* Human Capital Management;
* Customer Relationship Management;
* Supplier Relationship Management;
* Project Management;
* SAP NetWeaver Technical Consultant;
* SAP NetWeaver Web Application Development (JAVA);
* SAP NetWeaver Web Application Development (ABAP).

Meer informatie over de SAP Masterclass is te vinden op www.sap.nl/zktconsultants.

Lisethe van der Doelen, programmanager bij SAP Nederland: ‘De vraag naar SAP-professionals stijgt op dit moment enorm. We willen daar adequaat op reageren, vandaar dat we samen met onze partners dit initiatief opzetten. Het is uniek dat we in één keer zoveel mensen de kans geven SAP-kennis op te doen en zich te certificeren. En voor de deelnemers is het een prachtige investering; SAP-kennis is tenslotte kennis voor het leven.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/896243). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.