Managed hosting door True

CA bouwt agressieve telecomstrategie uit

 

Computer Associates gaat een nieuwe generatie oplossingen ontwikkelen voor infrastructuurmanagement, gericht op aanbieders van telefonie, kabel en draadloos internet.

Tijdens CA’s gebruikersconferentie Insight 2005 in Boston, voor eHealth- en Spectrum-klanten, lichtte CEO John Swainson toe hoe de recente overname van Concord Communications en zijn dochteronderneming Aprisma bijdragen aan de bestaande telecomstrategie van CA. Ook gaf hij aan dat er een nieuwe organisatie binnen CA zal komen om de markten voor telecommunicatie en dienstverlening te bedienen.

Met eHealth en Spectrum verzorgt CA systemen voor 23 van de 24 grootste telco’s ter wereld, volgens de Global 500 van Fortune Magazine, en voor alle toptien-kabelbedrijven.

‘Tot nu toe hielpen we service providers om hun interne IT-omgevingen op orde te krijgen,’ aldus Swainson. ‘Nu hebben we ook oplossingen voor het beheren van hun klantomgevingen en de infrastructuur waarmee ze hun diensten verlenen.’

Door de oplossingen van Concord en Aprisma te combineren met CA’s producten voor systeem-, security- en storage-management, kan CA een uitgebreide beheersoplossing bieden voor de telecommunicatie-industrie.

‘CA heeft de afgelopen twee jaar 1,2 miljard dollar geïnvesteerd in een platform voor IT-beheer dat consistent is met trends in de OSS-markt voor telco’s,’ zegt Swainson.

Het nieuwe team dat CA opstelt bevat telecommunicatieprofessionals met marketing-, presales support-, architectuur-, business development- en saleservaring. Het is de bedoeling dat het team CA’s bestaande oplossingen voor IT-management uitbreidt met ondersteuning voor IP VPN, mobiel internet, VoIP, en spraak, data en video via de kabel.

Meer informatie over de telecommunicatie-oplossingen van CA is beschikbaar via http://ca.com/solutions/telco.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/878588). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.