Managed hosting door True

Nederlandse overeenkomst WatchGuard en Azlan

 

WatchGuard Technologies breidt haar samenwerking met de Azlan Group uit naar Nederland. Hiermee versterkt het bedrijf haar huidige distributiekanaal in Nederland.

De overeenkomst betreft onder meer de samenwerking bij de pre- en after-sales van WatchGuard’s beveiligingsoplossingen, de verzorging van trainingen en de gezamenlijke ontwikkeling van marketingactiviteiten. De samenwerking in Nederland volgt op de reeds in de augustus aangekondigde Europese samenwerking.   "We hebben besloten om samen te werken met Azlan vanwege Azlan’s uitgebreide ervaring met de beveiliging van grote ondernemingen. De ervaring van Azlan past goed bij onze nieuwe Vclass productlijn, die met name op die markt gericht is", aldus Marco Weeber, Area Sales Manager Benelux bij WatchGuard.   WatchGuard krijgt door de samenwerking met Azlan toegang tot het uitgebreide reseller netwerk van Azlan, dat in Nederland meer dan 1500 resellers omvat. Azlan is aanwezig in heel Europa en dat is belangrijk aangezien VPN’s ook vaak buiten de verkoopregio worden geïmplementeerd. Bovendien kan Azlan ook resellers bevoorraden die in meerdere landen actief zijn. WatchGuard verzorgt een groot aantal producttrainingen voor medewerkers van Azlan. Degenen die de trainingen afronden worden WatchGuard Certified Sales Professional en voldoen daarmee aan de eisen die WatchGuard aan zijn distributiepartners stelt. WatchGuard en Azlan zullen ook gezamenlijk diverse marketing activiteiten ontwikkelen om het kanaal te informeren over de beveiligingsoplossing van WatchGuard.   Redactie CRN

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/8652). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.