Managed hosting door True

Tibco presenteert cijfers derde kwartaal

 

Tibco Software, leverancier van bedrijfsintegratie- en procesmanagementsoftware die real-time business mogelijk maakt, heeft de resultaten bekend gemaakt van het derde kwartaal dat werd afgesloten op 28 augustus 2005.

De omzet in het verslagkwartaal kwam uit op 105,9 miljoen dollar. De omzet afkomstig uit de verkoop van licenties bedroeg 44,4 miljoen dollar. De netto winst in het kwartaal, berekend volgens boekhoudprincipes die in de Verenigde Staten gangbaar zijn, beliep 13,8 miljoen dollar, of 0,06 dollar per aandeel.

Berekend volgens de non-GAAP methode bedroeg de netto winst in het derde kwartaal 10,2 miljoen dollar. Tibco’s non-GAAP netto winst per aandeel in het kwartaal kwam uit op 0,05 dollar. De non-GAAP resultaten zijn exclusief lasten, afschrijvingen op immateriële goederen en herstructureringskosten en gaan verder uit van een non-GAAP belastingdruk van 38 procent.

‘Dit kwartaal vertoonde een significante verbetering ten opzichte van de afgelopen kwartalen in vele aspecten van onze bedrijfsvoering,’ zegt Tibco’s bestuursvoorzitter en CEO, Vivek Ranadivé. ‘We zijn en blijven van mening dat ons platform voor integratie van applicaties en processen essentieel is voor de IT-infrastructuur van elk bedrijf. Ik heb het volste vertrouwen in onze marktpositie, het potentieel van onze technologie en de slagkracht van ons bedrijf, nu, aan het begin van het vierde kwartaal en met uitzicht op boekjaar 2006.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/864123). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.