Managed hosting door True

FileNet neemt Yaletown Technology over

 

FileNet, leverancier van enterprise content en business process management-oplossingen, heeft content compliance software-leverancier Yaletown Technology Group overgenomen.

De aankoop van Yaletown Technology Group is een transactie volledig in contanten met een waarde van ongeveer elf miljoen dollar netto voor alle aandelen in de organisatie. Naar verwachting wordt de transactie begin oktober geheel afgerond.
De overname betekent voor FileNet een aanvulling op haar bestaande functionaliteit, expertise en technologie. Het biedt een groeiperspectief binnen de compliance-markt en completeert de mogelijkheden van FileNet’s portfolio op dat gebied.
De overname verstevigt daarnaast FileNet’s bestaande productmogelijkheden voor het beheren van e-mail. De twee organisaties brengen gezamenlijk een geïntegreerd productaanbod op de markt via een OEM-samenwerking, waarbij klanten e-mailbeheermogelijkheden geïntegreerd met FileNet Records Manager en Content Manager repository krijgen aangeboden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/846533). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.