Managed hosting door True

Lexmark officieel ThinPrint Strategic Partner

 

Lexmark is benoemd tot Strategic Partner van ThinPrint, leverancier van printoplossingen in gedistribueerde netwerkomgevingen en mobiele oplossingen.

De combinatie van de printoplossingen van beide bedrijven stelt organisaties in staat de bandbreedte van het bedrijfsnetwerk efficiënter te gebruiken en beter te beheren. Lexmark is al enige tijd Citrix Premier Alliance Partner. Dankzij de samenwerking met Citrix en ThinPrint kan de printerleverancier een volledige oplossing bieden voor document in- en output. Het maakt een volledig beheer van de printprocessen binnen de organisatie mogelijk. Daarnaast worden printtaken via compressietechnieken direct naar een Lexmark-MFP of printer gestuurd, uitgepakt en afgedrukt. De Lexmark-apparatuur is voorzien van een ThinPrint-kaart die direct op het moederbord is geïnstalleerd. Verder komt er geen andere hardware, zoals bijvoorbeeld een printserver, aan te pas.

De oplossing is bijzonder geschikt voor bedrijven die hun netwerkinfrastructuur hebben ingericht volgens het Server Based Computing-concept. Lexmark introduceert de nieuwe samenwerking op 14 september tijdens het Server Based Computing congres in Utrecht.

‘Organisaties houden zich vandaag de dag bezig met het optimaliseren van de in- en output van documenten en documentwerkprocessen, om zodoende de efficiency te verhogen en de kosten te verlagen,’ aldus Steve Purdy, general manager Benelux van Lexmark. ‘Een onderdeel hiervan is het zo optimaal mogelijk inzetten van beschikbare netwerkbandbreedte voor print- en scantaken en het beheer hiervan. Dankzij deze strategische samenwerkingen stellen we onze klanten in staat de bandbreedte zo efficiënt mogelijk te gebruiken.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/801213). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.