Managed hosting door True

Business Objects en SRC ronden overname af

 

Business Objects, leverancier van business intelligence (BI)-oplossingen, maakt bekend dat de overname van SRC Software, leverancier van financiële planning en performance management software, definitief is. Met de overname is een bedrag gemoeid van 100 miljoen dollar.

Door de overname wordt het portfolio van Business Objects uitgebreid met een geïntegreerde set van oplossingen voor budgettering, planning, forecasting, consolidatie, productiviteitsmeting en rapportage. Al eerder bestond er een nauwe samenwerking tussen de twee organisaties. Hierdoor zijn de performance management-oplossingen van SRC Software al volledig geïntegreerd in BusinessObjects XI.

‘De BI-markt ontwikkelt zich op dit moment erg snel – van tactisch naar strategisch, van afdelingsgericht naar bedrijfsbreed – en wordt in toenemende mate gedreven door performance management,’ zegt Bernard Liautaud, voorzitter en CEO van Business Objects. ‘De acquisitie van SRC Software is in lijn met onze strategie. Business Objects is hierdoor de enige leverancier die het volledige BI-spectrum afdekt waardoor strategische performance management-oplossingen beschikbaar zijn voor de gehele organisatie.’

Tom Malone, voormalig CEO van SRC Software, is benoemd als general manager van de business unit planning binnen Business Objects. Hij rapporteert rechtstreeks aan Bernard Liautaud.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/792737). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.