Managed hosting door True

Aikido Security haalt 5 miljoen euro groeigeld op

 

hand handpalmidentificatie

Aikido Security krijgt een financiering van vijf miljoen euro voor verdere verbetering van zijn alles-in-een-beveiligingsoplossing. De starter uit Gent richt zich met dit product op groeiende saas-bedrijven.

Het geld wordt besteed aan de ontwikkeling van meer functionaliteit. Ambitie is qua gebruikerservaring en auto-triage de beste in zijn klasse te worden, terwijl het product eenvoudig blijft. Ook kan Aikido nu zijn product-, ontwikkelings-, marketing- en verkoopteams versterken. Gemikt wordt op het uitbreiden van het klantenbestand, met nadruk op Europa en Noord-Amerika.

Willem Delbare, ceo en cto van Aikido: ‘Saas-bedrijven die hun platform bouwen, ‘beveiligen’ hun nieuwe software vaak door talloze verspreide tools te installeren. Dit kan veel ophef veroorzaken voor de ontwikkelaars en een groot aantal uiteenlopende ‘false positives’ opleveren, die aandacht vereisen, maar geen echte bedreiging vormen. Dit veroorzaakt een zware last voor het personeel dat de platformbeveiliging beheert.’

De investeringsronde werd mede geleid door Notion Capital en Connect Ventures. Ook het Inovia Capital Precede Fund, geleid door Raif Jacobs en ex-Google CFO Patrick Pichette, komt met geld over de brug.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7576064). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.