Managed hosting door True

Conclusion breidt nearshoring uit met Neotalent

 

Netwerk uitbreiden

Ict-dienstverlener Conclusion voegt het Portugese bedrijf Neotalent toe aan zijn bedrijvenportfolio. Het is de tweede Portugese overname in een maand. Neotalent is een wervings- en detacheringsbureau met meer dan achthonderd ict'ers actief in softwareontwikkeling, data-analyse, clouddienstverlening en engineering. Conclusion breidt ermee zijn nearshoring-dienstverlening verder uit.

Neotalent, met vestigingen in Lissabon, Porto en Madrid, biedt zijn diensten in zowel Portugal als Spanje. Als onderdeel van Conclusion verkeert het bureau in goede positie om Nederlandse klantenteams te versterken, is het idee achter de overname. Volgens Conclusion-topman Engbert Verkoren is de Portugese arbeidsmarkt krap en lukt het Neotalent toch om er de juiste mensen te vinden en langetermijnrelaties aan te gaan met werknemers en klanten.

Begin oktober nam Conclusion SAP-specialist Score Consulting uit Lissabon over, een full-servicepartner voor het ontwerp, het beheer en de ondersteuning van SAP's grootzakelijke oplossingen. Daar werken 145 mensen.

Conclusion neemt Neotalent over van investeringsmaatschappij en bedrijvengroep Novabase, die nog twee andere bedrijven heeft. Deze onderneming wil na afstoting van Neotalent internationaal gaan uitbreiden op het gebied van cognitive en analytics. De overname is nog niet definitief. Zo moet de Portugese mededingingsautoriteit nog haar fiat geven.

Het is de bedoeling dat Neotalent binnen de bedrijvengroep van Conclusion autonoom blijft bestaan. Conclusion zelf bestaat uit ruim 25 bedrijven en is eigendom van NPM Capital. De bedrijven zijn vaak onder eigen naam actief in verschillende delen van de ict-markt. Dit varieert van security tot diensten rondom Afas-software en van low-code-projecten op basis van Mendix tot SAP-projecten (Mybrand).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7565281). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.