Managed hosting door True

SAP-consultant Expertum verandert van eigenaarschap

 

Het investeringsfonds Sofindev wordt de nieuwe aandeelhouder van Expertum, een it-consultant gespecialiseerd in bedrijfssoftware van het Duitse SAP. De investeerder neemt een participatie in het bedrijf.

Het bedrijf werd in 2006 opgericht door Hans Bockstal en Wim Conings, ex-medewerkers van SAP. Expertum helpt bedrijven dan ook bij het implementeren van SAP-software. Het groeide intussen uit tot een vooraanstaande partner van SAP voor België en Nederland. Bij de klanten van het bedrijf zitten onder meer Barco, Clarebout, Daikin, Domo, Niko en Sioen voor België. In Nederland zijn dat onder meer ASML, BAM, Hunkemöller en KLM.

Tot nu was Expertum in de handen van de twee oprichters en van een aantal managers uit België en Nederland. Daarin komt met de instap van Sofindev dus verandering in. Het investeringsfonds wordt de nieuwe aandeelhouder van het bedrijf uit Erpe-Mere. De twee oprichters behouden evenwel een belang in het bedrijf.

Expertum trok ook naar het buitenland. Vanaf 2015 doet het Nederland aan, later volgden vestigingen in Slovenië en Kroatië. Het bedrijf, dat goed is voor 25 miljoen euro omzet, wordt in België geleid door Bert Vanstechelman.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7554162). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.