Managed hosting door True

Check Point lijft Perimeter 81 in

 

Softwareleverancier Check Point neemt Perimeter 81 over, een specialist op gebied van de security service edge (sse). Met de acquisitie helpt de Amerikaanse computer- en netwerkbeveiliger organisaties om de acceptatie van veilige toegang voor externe gebruikers, sites, cloud, datacenters en internet te versnellen.

Marktvorser Gartner voorspelt dat de markt voor secure access service edge (sase) in 2026 meer dan twintig miljard dollar zal omvatten. Dit betrekkelijk nieuwe beveiligingsconcept omhelst de samensmelting van bedrijfsnetwerken en netwerkbeveiligingsdiensten in één enkel, vanuit de cloud geleverd dienstenmodel. Gartner ziet veel heil in zo’n geconsolideerde beveiligingsarchitectuur.

Hybride werken is in opmars. Door de digitale transformatie worden datacenters naar de cloud verplaatst. Deze grote verschuiving vereist een geavanceerde benadering van netwerkbeveiliging die naadloos is aan te passen, aldus CheckPoint. Sase beantwoordt aan de behoeften van de moderne, gedistribueerde onderneming.

Check Point lijft Perimeter 81 in vanwege zijn innovatieve benadering van sse die cloud- en on-device-bescherming combineert. Perimeter 81 biedt zero trust access, volledige mesh-connectiviteit tussen gebruikers, filialen en applicaties. Ongeacht hun locatie  kunnen externe gebruikers hierdoor profiteren van snel en veilig internetten, terwijl schendingen van de cloudprivacy worden aangepakt. Perimeter 81 claimt ook een eenvoudige en snelle implementatie van een uur, waarbij de nadruk op gebruiksgemak en gestroomlijnd beheer ligt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7545626). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.