Managed hosting door True

Hyperion en IBM bieden samen geïntegreerd BPM

 

Hyperion, leverancier van Business Performance Management (BPM)-software, heeft een overeenkomst met IBM gesloten om gezamenlijk nieuwe oplossingen te bieden.

Hiervoor worden de financiële applicaties en Business Intelligence-software van Hyperion geïntegreerd in IBM’s infrastructurele softwareproducten en Business Consulting Services.

IBM stelt binnen het samenwerkingsmodel zijn end-to-end enterprise software-infrastructuur met DB2 Information Management en WebSphere middleware technologie beschikbaar. IBM biedt tevens een platform dat participatie van de eindgebruiker stimuleert en gezamenlijke innovatie, ontwerp en integratie van sleutelprocessen in de onderneming ondersteunt. Hyperion vult het model aan met zijn technologie dat inzicht biedt in de prestaties van de gehele onderneming. De Hyperion producten bieden rapportageflexibiliteit voor interne controles en leveren transparantie en beter zicht op eventuele compliance-risico’s.

‘Hyperion levert de front-end Business Intelligence middelen die de kracht van DB2 voor warehouse systemen en Business Intelligence werkelijk tot zijn recht laat komen binnen de gehele organisatie,’ aldus Karen Parish, vice-president, Business Inteligence Solutions van de IBM Software Group. ‘Door samen te werken zijn we in staat organisaties een dieper inzicht te bieden die CFO’s en CIO’s nodig hebben om hun activiteiten te optimaliseren.’

IBM Business Consulting Services (BCS), een wereldwijde implementatiepartner van Hyperion oplossingen, gaat zijn klanten ondersteunen met allesomvattende diensten en oplossingen om de bedrijfsprestaties te optimaliseren. Dankzij de samenwerking kan er nu nog uitgebreider gebruik worden gemaakt van de Hyperion oplossingen en kunnen Business Intelligence tools effectiever worden ingezet. Op die manier zijn bedrijven in staat een geïntegreerd en breed overzicht te krijgen van al hun bedrijfsprocessen. Hiermee kan voldaan worden aan de behoefte voor compliance-rapportage en risicovermindering.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/753877). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.