Managed hosting door True

Trustteam neemt branchegenoot Stepco over

 

De Trustteam Group neemt het Nederlandse Stepco over. De it-dienstverlener uit Kortrijk wordt daarmee actief op de Nederlandse markt. Trustteam is nu gevestigd in de Benelux, Frankrijk en Roemenië.

Pieter Spiesschaert, ceo van de Trustteam Group, ziet door de komst van Stepco de dienstverlening op het gebied van cybersecurity en cloudontwikkeling versterken. Ook heeft Stepco de afgelopen jaren een positie opgebouwd als managed service provider voor kleine en middelgrote bedrijven in Zuid-Nederland. Door de overname kan Trustteam ook zijn klanten in het grensgebied met Noord-Brabant en Limburg beter bedienen.

Trustteam Group en Stepco hebben samen een omzet van meer dan 120 miljoen euro, met bijna vijfhonderd medewerkers verspreid over vijf landen. Hierbij is tevens de recente overname van System Solutions in Luxemburg opgenomen, die wacht op de definitieve goedkeuring van de Luxemburgse financiële toezichthouder (CSSF). Stepco is onderdeel van de Stepco Group, bestaande uit dochterondernemingen Stepco en Stepco ICT Solutions (voorheen bekend als Xillion ICT Solutions).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7514165). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.