Managed hosting door True

CloseSure, Sysqa en Computest DevOps door als Heeyoo

 

De consultancybedrijven die Computest vorig jaar heeft overgenomen, namelijk CloseSure en Sysqa, alsmede Computest DevOps, splitsen zich af van Computest. Het trio gaat samen verder als Heeyoo. Onder Computest valt voortaan alleen de security-dienstverlening, dus niet de testactiviteiten.

De nieuwe organisatie telt ruim tweehonderd consultants op het gebied van data en business-intelligence, quality assurance en software testen. Heeyo opereert vanuit een nieuw pand in Utrecht en vijf andere vestigingen verspreid over Nederland.

Na een periode van integratie en het neerzetten van de nieuwe organisatie werd het tijd voor een nieuwe naam. De benaming Heeyoo past bij de informele cultuur die Hartger Ruijs, oprichter van Computest DevOps en interim ceo van Heeyoo, voorstaat.

Tot de klanten behoren Rituals, de Raad voor Rechtsbijstand, Flynth, De Goede Doelen Loterijen en NS.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7512135). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.