Managed hosting door True

Dias rukt op in advocatuur na overname BaseNet

 

Dias Group lijft nu ook BaseNet in, gespecialiseerd in software voor de advocatuur en juridische dienstverlening. De Barendrechtse aanbieder van softwareoplossingen voor het mkb, corporates en dienstverleners, kondigt dit vandaag aan. Eerder deze maand werd de adviessoftware van pensioenspecialist Akkermans & Partners overgenomen.

BaseNet biedt een totaaloplossing met benodigde functionaliteiten voor advocatenkantoren waaronder digitaal dossier- en relatiebeheer, documentmanagement, e-mail-integratie, tijdschrijven, boekhouden en managementrapportages. Aanvankelijk bediende het Amsterdamse bedrijf de makelaardij maar dat onderdeel werd volledig verzelfstandigd en kwam terecht bij de NVM.

Ruud Pepping, ceo BaseNet, laat optekenen dat zijn bedrijf de afgelopen jaren hard aan de weg timmerde om de Nederlandse business internationaal uit te rollen. 'Momenteel zijn we naast Nederland actief in België, Spanje en Engeland. Als onderdeel van Dias Group kunnen wij onze groeiambities nog beter en effectiever realiseren.'

Ruud van der Kruk, ceo Dias Group, ziet de toevoeging van BaseNet aan zijn portfolio als een belangrijke stap. Zijn ambitie is een vooraanstaande softwareaanbieder te worden in verschillende nichemarkten zoals de advocatuur en juridische dienstverlening.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7511369). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.